Juniori

Clubul Petrești (Ungheni) a cucerit, în premieră, titlul de campioană națională la fotbal pe plaja printre juniori. În ultima zi a competiției, pe 24 august curent, discipolii antrenorului echipei, Ghenadie Bereghici, au învins concurentul principal, campioana de anul trecut, formația Budești, scor 8-4, ca apoi să se impună la limită în fața echipei CS Fulger Ialoveni, cu 4-3, intrând astfel în posesia trofeului principal.

CS Petrești – CS Budești 8-4 (3-1, 2-1, 3-2)

CS Petrești – CS Fulger Ialoveni 4-3 (1-1, 1-1, 2-1)

Formația Fulger, condusă de antrenorul Adrian Dragan, a intrat în posesia medaliilor de argint, iar CS Budești, antrenată de Igor Gatmaniuc, s-a învrednicit de distincțiile de bronz, completând podiumul de premiere. Pe un onorabil loc IV s-a clasat echipa din Dubăsari, antrenor Valeriu Carauș.

***

Meciurile finale se vor desfășura sâmbătă, 24 august 2019

Trei meciuri finale ce vor stabili campioana și premiantele Diviziei naționale la fotbal pe plajă printre juniori se vor desfășura sâmbătă, 24 august curent, pe terenul din Parcul Valea Morilor, cu începere de la ora 9.00.

În seara aceleiași zile și pe același teren se va da acordul final și în Campionatul Moldovei la seniori. Astfel, la ora 17.30 spectatorii vor avea ocazia să asiste la meciul CS NISTRU Grătieşti – SPORTUL STUDENȚESC ULIM Chişinău, iar la 18.30 va avea loc partida AO OLIMPIA Budeşti – CS DJOKER Chişinău.[:]